Terrastheater in Reusel

Het terrastheater in Reusel zit er nog maar net op of we zijn al aan het nadenken voor het volgende stuk.

Voor al diegenen die nog nooit gehoord hebben van dit terrastheater in Reusel, schaam jullie. Hier volgt toch een kleine toelichting. Het terrastheater is een evenement waarbij ongeveer acht toneelgezelschappen van terras tot terras gaan om het publiek te amuseren met een sketch (10 tot 15 minuten). Dit alles vindt elk jaar plaats op de eerste zondag van juli.

We zitten al een tijdje (lees: meer dan een jaar) op een idee te broeden. En dat is het volgende: een knotsgekke kuisploeg die het publiek aan het lachen kan brengen. Stel u voor: een tetterende bende vol met vrouwen… Maar ook de mannen, die nog nooit een plumeau hebben vastgehad, hebben we nodig. Wie gaat anders die kwetterende dames temperen? Wij zijn op zoek naar de ideale mix van acteurs. Dus, mannen en vrouwen, jong en oud, pak dieje dweil en doe ne keer stout.

Maar nu eventjes to the point…

We hebben één simpele vraag:

WIE DOET ER MEE?

 Dit willen we weten omdat we onze sketch gaan schrijven op basis van het aantal acteurs. We willen het verhaal namelijk uitwerken met de toekomstige cast in ons achterhoofd.

Dus Tilia-vrienden, als je wil meedoen, liefst antwoorden vóór 13 september.

Andere leuke ideeën voor de sketch zijn natuurlijk ook altijd welkom. Aarzel niet om ze met ons te delen!

Reageren via: info@theatertilia.be