GEELZUCHT

Met spijt in het hart dienen wij de toneelproductie ‘Geelzucht’ te annuleren.

Sinds maart 2020 zijn er drie toneelproducties en twee jeugdproducties niet kunnen doorgaan.  Wij hadden zo gehoopt om terug van start te kunnen gaan, het COVID19 virus beslist er echter anders over. Ondanks dat zovelen gevaccineerd zijn, liegen de cijfers er niet om en neemt het aantal besmettingen toe. Ook bij onze leden noteren wij positieve gevallen. Na een test gedaan te hebben in de zaal kunnen wij ook niet garanderen dat er voldoende ventilatie zal zijn om de voorstellingen te laten doorgaan.

Aangezien ieders gezondheid op de eerste plaats komt, willen wij geen enkel risico lopen en hebben wij besloten, in overleg met spelers en regisseur, om de productie van dit najaar te annuleren.

Wij hopen dat iedereen onder jullie gezond mag blijven en dat wij jullie terug mogen verwelkomen op onze productie in april 2022.

Op de eliteschool ‘Pimpernelle’ zitten de leerkrachten vast in de dagelijkse sleur. Ieder van hen probeert de oplossing ergens anders te zoeken: in pessimisme, drank, pillen, … Wanneer er een nieuwe gemotiveerde leerkracht op de school start, botst het al snel en gaan de poppen aan het dansen!

Zin in een avondje ontspannen? Schrijf dan alvast één van de volgende data in uw agenda: vrijdag en zaterdag: 26 & 27 november, 3 & 4 december!

Speeldata: vrijdag en zaterdag:

– 26 & 27 november
– 3 & 4 december

Locatie: Zaal De Kiekeboes: Kerkstraat 7 – Zoersel.

Info & tickets: 

Prijs: €10

Reserveren kan ook via:
– via email: info@theatertilia.be
– via Facebook: Tilia Zoersel