Lentekriebels “Het Kampavontuur”

Klik op de afbeelding om te reserveren


Lentekriebels

Als het eindelijk vakantie is, gaan er heel wat kinderen op kamp. Ze zijn blij dat ze geen Franse les, geschiedenis, aardrijkskunde of eender welke andere saaie leerstof meer moeten leren. Ze kunnen volop ravotten met hun vriendjes en komen dan ook meestal terug thuis met vuile kleren en hier en daar wat schrammen. Buiten ravotten is wat ze het liefste doen en ze willen dan ook zo snel mogelijk op kamp vertrekken!

Bij het op kamp gaan hoort natuurlijk ook het overnachten, maar alles gaat hier niet zoals het zou moeten gaan. Wat zijn die geluiden? Is het een dief? Een wild dier? Wat moeten ze dan doen? Is kamperen eigenlijk wel zo veilig?
Wie is er stoer genoeg en durft komen kijken naar ‘Het Kamp Avontuur’?

Onze jeugd is volop aan het oefenen voor deze opvoering in april. Het stuk wordt geschreven en geregisseerd door onze aller geliefde Hilda Hofman en zal doorgaan in het Zonneputteke op 25 april om 19 u en 26 april, zowel om 14u als om 19u.

Het jonge publiek in de zaal krijgt na de opvoering een uitnodiging om eens een keertje deel te nemen aan een proefrepetitie. Op deze manier kunnen ze ook eens proeven van het theater achter de schermen en worden ze aangespoord om zich aan te sluiten bij onze vereniging. Deze proefrepetitie zal in september nog eens herhaald worden voor de start van het volgend stuk.

 

 Foto’s van de repetities